Buna bi çözüm bulunabilirmi bilmiyorum, ama ben kendi adıma çok sıkıldım link yenilemekten..
Geçen yılın dersleri devamlı sorun oluyor.. Seneye de bu yılınkiler olucak..
Ne yapılabilir?
This is a discussion Link yenileme problemi.., Buna bi çözüm bulunabilirmi bilmiyorum, ama ben kendi adıma çok sıkıldım link yenilemekten.. Geçen yılın dersleri devamlı sorun oluyor.. Seneye ...
Buna bi çözüm bulunabilirmi bilmiyorum, ama ben kendi adıma çok sıkıldım link yenilemekten..
Geçen yılın dersleri devamlı sorun oluyor.. Seneye de bu yılınkiler olucak..
Ne yapılabilir?
Üzülme...
Çünkü hüzün, düşmanı sevindirir,
dostunu üzer, haset edenin diline düşürür.
Üzülme...
Çünkü hüzün, kaybolanı geri getirmez,
öleni diriltmez, kaderi değiştirmez,
hiçbir fayda getirmez..
Nostal,seni anlıyorum ve takdir ediyorum, gayretlerinden dolayı belki burada tam karşılık bulamamış olabilirsin ancak eminim bir yerde bir zaman gönüllü yapılan işlerin karşılığını karşılık istemesen bile bulacaksındır..
Link ekleme yedekleme, siteyi güncelleme hatta güncel başlık açmak bile neredeyse bize kaldığı için, bir de gerçek hayattaki işler yogunluklar yetişemiyoruz. En azından sitede konu açma, ilgi çekici konuları ve duyuruları üye arkadaşlar üstlenirse, arşivleme ve güncellemeyi rahat yapabiliriz.
Ama kimse suya sabuna dokunmuyor, okuyan gidiyor.
Neise, bu de benim serzenişim oldu, umarım üstüne alınan olur :)
Lİnkleri kalıcı tutabilmen için ikinci sitemizde sana bir hesap açtım, önce kendi dosyalarını daha sonra istersen başkalarının dosyalarını da sitemize atabilirsin. Bunun için bir iki detaya dikkat etmek gerekiyor.
Onları burada yazacam ve şifre parolanı sana ö.m gönderecem.
Ya da şöyle yapalım, sana indirmen gereken programı burada yazayım, nasıl dosya yükleneceği ve nelere dikkat etmen gerekenleri anlatırım özelde.. sadece iki nokta var, onlara dikkat edersen pc'den masaüstünden bir belgeyi, belegelerime taşımak kadar kolay bir işlem olacak..
Aşağıdaki programı indir...
Filezilla is a popular and free FTP client used to upload files to your webserver. This is the first step in installing or upgrading your vBulletin software. Hopefully this will help you learn how to use this valuable tool.
If you do not have Filezilla yet, you would need to download it for your computer. There are versions available for many popular operating systems including Windows™, Mac-OSX, and Linux. You can download the Filezilla client here:
FileZilla - The free FTP solution
Once you have downloaded the software and followed their instructions for installing it on your server please watch the following video.
İolpMezunu.Com
Bir nevi İMC usulü bir yapılanma, örgütlenme, birliktelik, duygusallık, bağlılık, hastalık, verimlilik, gerginlik, gelinlik, lik lik lik..
bu güzel olmuş ikinize de teşekkürler..
geçen yılki linklerim benim de ölmüş,bilgisayar da tamamen gitti yükleyemiyorum da.
kaç başlıkta tekrar tarar yüklerim dedim ama bilgisayarm olmadığı için onu da yapamıyorum..
Sıcaaaak...
Çoooook sıcaaaaak!!!
Daha da sıcaaaak olacaaaak(mış!) !!! :)