acquisition 3.ünite bitti.
This is a discussion bugün mezun olmak için naptın?, acquisition 3.ünite bitti....
acquisition 3.ünite bitti.
Ben hayat kumarında kırık bir pul gibiyim.Kaderim kötü bir zar, seni nasıl yeneyim?
morfoloji 7. ünite bitti sonunda
uyuz etti beni çok uzun 8e de siftah yaptım ama gerisi gelmedi :)
yarına morfoloji sayfasını kapatıp testinge başlıyciim bi de şu sonuclar gelip 80 aldığımı göreydim![]()
İöLp MeZuNu...
morf bitti...
inşaallah skills.i bitireceğim bugün şimdi birazdan da (:
ama şu an tarih notu geçirmekle meşgulüm yarın tarih soru çözümü var da bir defterimi baştan sonra okuyum bari bugün coğrafyada göçüş yaşadım resmen ben birşey bilmiyorum bu yerşekilleri dağ göl ovadan ne yapcam ben ):..
yarın da inşaallah edinime siftah atcam![]()
.
.
Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor.
Derin denizleri ise ancak derin sevdalar.
Anladım ki, derin ve esrarengiz olan her şey susuyor.
Anladım ki susan her şey derin ve heybetli...
vazgeçmeler vazgeçmekten vazgeçti...
gramer hariç 12 ünite var. ve sadece 5i bitti. sefgilim geldi diye bu günlerde boşladım ingilizceleri.
Ben hayat kumarında kırık bir pul gibiyim.Kaderim kötü bir zar, seni nasıl yeneyim?
morfolojde sonunda bir ünitemiz kaldıı :) oda bitsin şenlik yapıcam nedir bu vizedeki konuların yoğunluğu öle ya![]()
ve çok terim geçiyor ezberlenecek çoook şey var malesef :(
İçimde bir huzur var sokağın tavanı kadar..
valla bu sefer biras yavaş gidiyorum daha edinimde bir ünite bitirdim dierinide yarıladım..bi yandanda kpss çalışmaya çalışıyorum rehberliğe başladım ..
edinim skilss bitti. testingle morphodan son 2şer üniteler kaldı sadece.
son 3 ünitem kaldı. ama onlar bitince tekrar edicem daha.
konular bitti :) hadi herkese bol tekrarlar :)
Benimde testingde bir ünitem kaldı : )
morphodan 2 ünite,skillsten 1 ünite ve edinimden de 1 ünite bitti.
morphology kitabı bitirdim ve skill de şimdi bitti ......sıra edinim de.....
mezun arkadaşlarımla kahve içip sohbet ettim:)
İolpMezunu.Com
Morp 12.ünite bitmek üzere : ) Sonra ver elini testing ve edinim![]()