benim içimden harbi harbi küfür etmek geliyor staj hocasına..staj okulu değiştirme imkanımız war mı bilen war mı?
This is a discussion e-portfolioda küfürlü mesaj, benim içimden harbi harbi küfür etmek geliyor staj hocasına..staj okulu değiştirme imkanımız war mı bilen war mı?...
benim içimden harbi harbi küfür etmek geliyor staj hocasına..staj okulu değiştirme imkanımız war mı bilen war mı?
ga-pe-se-se senden çocuğumuz olsun istiyoruz
ha gayret güzelimbiter elbet bu yağmur sabret..
yanlıs tabı kendı ıcın ama...
küfreden kac kısının hayır duasını aldı , Allah razı olsun ondan kendı adıma,benım dusuncelerımı dıle getırmıs![]()
it is not the right order of things.....
Nasıl bittiyse bundan öncekiler
bu da biter.
bite bite
ben de biterim
olur biter....
valla biz okul deneyimi 2 dersini görürken ilk 18 raporu verdikten soraydı galiba eskişehirden bi yetkili göndermişler..kadın rapor şöle yazılacak böle yazılacak şuraları yanlış yapılmış anlatıyodu..dedik ilk raporları teslim ettik zaten geç kalmadınızmı..dahada geç geldiğimiz oldu demişti yüzsüz yüzsüz..bi arkadaş baya yüklenmişti kadına en son bu bölümün böle olduğunu biliyodunuz gelmeseydinize getirmişti..ben denk geldiklerime yazmayın diyorum açıkçası..şimdiki aklım olsa bi sene daha çalışır başka bi bölümegiderdim ..dil edebiyat bile daha iidir ..
Bize ne gelen oldu ne giden![]()