ödevlere yardım yazdığımız haftalarda, konu anlatımı yaptığımızı yazsak olur mu?
nasıl yazmamız gerek?
This is a discussion rapora ne yazsam, ödevlere yardım yazdığımız haftalarda, konu anlatımı yaptığımızı yazsak olur mu? nasıl yazmamız gerek?...
ödevlere yardım yazdığımız haftalarda, konu anlatımı yaptığımızı yazsak olur mu?
nasıl yazmamız gerek?
''fazıl say gibi saçmalama!''
üff o kadar kişinin raporu okunur mu hiç
dosyandan bir yada iki tanesini alıp okucaklar rastgele işte..
hangine denk gelir bilemessin
önemli olan gidip orada o etütü yapman aslında
gerisi fasa fiso
Üzülme...
Çünkü hüzün, düşmanı sevindirir,
dostunu üzer, haset edenin diline düşürür.
Üzülme...
Çünkü hüzün, kaybolanı geri getirmez,
öleni diriltmez, kaderi değiştirmez,
hiçbir fayda getirmez..
öyle mi dersiniz :( çok kararsız kaldım,aslına bakarsanız planlarımı tamamlamıştım ,şimdi o ödevlere yardım kısımlarını yeniden yazmam gerekirse yaklaşık 8 tane filan raporu yeniden yazmam gerekicek.bu yıl stajda çok sıktılar,bunda da bahane ararlarsa napacaukk :( düşünsenize notlarımızı ancak yıl sonunda öğrenebilicez,acaba bırakılan var mıdır bu dersten,yani raporları filan tam olup,devamsızlık yapmadan??
''fazıl say gibi saçmalama!''
canım sadece okutmanların değil
okulda gittiğin hocanın da notu var
olmaz ki öle şey..
sıkma canını yaa
sallaaa... :)
Üzülme...
Çünkü hüzün, düşmanı sevindirir,
dostunu üzer, haset edenin diline düşürür.
Üzülme...
Çünkü hüzün, kaybolanı geri getirmez,
öleni diriltmez, kaderi değiştirmez,
hiçbir fayda getirmez..
benim tahminim sadece dönem sonu raporumuz okunuyordur yada öyle bir göz gezdirirler uyuşuyomu dönemlik planla o kadar okusalar da 50 den az vermezler rahat ol :)
siz dikkat edin yine de raporlarınızı sagdan soldan almayın.bizim dönemde 2007de iki erkek ögrenci birbirlerinden almışlar daha doğrusu a şehrindeki bi çocuk b şehrindeki arkadaşına raporlarını yollamış o da aynısını geçirmiş okadar kişinin arasından anlamışlar da ikisi de kaldıydı hatta rapor veren çocukla bizzat konuştum sadece stajdan kalmıştı kpssden 80 çekmişti öylece bekliyodu
Bu dünya bir tecrübe meydanıdır. Akla kapı açılır, fakat ihtiyarı elinden alınmaz!
bn daha yazmadım bile o raporları :s
ga-pe-se-se senden çocuğumuz olsun istiyoruz
ha gayret güzelimbiter elbet bu yağmur sabret..