başvuru için son tarih 21 i mi?
This is a discussion 2010 KPSS'ye çalışanlar..., başvuru için son tarih 21 i mi?...
başvuru için son tarih 21 i mi?
''fazıl say gibi saçmalama!''
bravo ya gerçekten çok hızlısın. ben dershaneyle birlikte gidiyorum ya. önden gideyim dedim, panik yaptım, bildiklerimi de karıştırdım. yöntem değiştirdim şimdi de. bitirdiklerimizin tekrarını yapıp bol bol soru çözüyorum. farklı kaynaklardan. konuları bitirmek değil önemli olan farklı soru tarzlarını görmek cidden. umarım hepimiz kazanırız çünkü hepimiz hakediyoruz...
Geçici bi heves değil benimkisi, HAKEDENE NEFES OLURUM!
kapesese :)
aneeeeeeeeeem! başladı mı başvurular? ya nisan'da dimi? allah!
ya bilmiyorum ben de size soruyorumbugün nette bi baktım ,21 i filan yazıyodu sanki
evde çalışıyorum ben o yüzden pek bilmiyorum (:
ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi
ya cnm başvuru tarihi mayıstaymış ya... :) korktum ben de bir an :)
kalpten gidiyordum arkadaşlar yapmayın böyle hayati hatalar:)
Geçen ihtiyacın Türkiye geneli denemesi vardı. 54,700 aldım. 62.5 eğt netim vardı hesaplarıma göre fakat sonuç karnesinde 60.5 gözüküyordu diğerleri gk 22 net gy'de 22 net olması gerek
ben dersaneye yenı basladım ama bu benım ıkıncı yılım o yuzden okuyunca hatılıorum ve okumak cok zaman almıyor acıkcası
dersaneden onde gıtmen yararına olcaktır bence de hocalarda anlatınca tekrar yapıp daha ıyı anlamıs olursun eve gelınce bı tekrar daha ne olsun dı mı :))
eğitimde 20 net artırdım çok mutluyum :):)
İçimde bir huzur var sokağın tavanı kadar..
Arkadaşlar facete KPSS Tarih Anayasa Güncel bilgiler adlı bir grup oluşturuldu. hergün her konuda 5 er soru yayınlanıyor ve cvpları ertesi gün veriliyor. o anda sorulara bakp anında cvp aradığınız için cidden kalıcı oluyor tavsiye ediyorum. herkese açık bir grup. eminim beğeneceksiniz.
Giri
kaç gündür kimse yok. hrkes çalışıyo ne güzel :) dediğim gruba bakan var mı? çok güzel eğitici ve anında dönüt sağlıyor.
yargının 5. denemesi mahvetti beni, giren var mı?
herkese kolay gelsin ben ihtiyacın son demesine girdim ve sonuç felaketti :))) türkçeden bile 3 yanlış çıktı.
herşeyi unutmuşum yaa. kaç saat ayırıosunuz günde?
"
bilginiz varmı bilmiyorum ztvden dinliyorum ben tarihi.okumak beni sıkıyor orda bir bayan hoca çok net anlatıyor soru çözümleride var.tarihten öyle kurtuldum ben konular bitti sayılır.
program dışında egitimide bitirdim hayırlısı bakalım herkesekolay gelsin
yeniden...