Results 1 to 8 of 8

gazetelerin verdiği denemeler

This is a discussion gazetelerin verdiği denemeler, zaman-fem yayınları eğitim+gygk pazartesi günleri takvim-yargı pazar günleri eğitim sanırım habertürk-cuma günleri ihtiyaç eğitim radikal-perşembe günleri pegem gygk habertürk ve ...

Silver Member only's Avatar

gazetelerin verdiği denemeler

zaman-fem yayınları eğitim+gygk pazartesi günleri
    takvim-yargı pazar günleri eğitim sanırım
    habertürk-cuma günleri ihtiyaç eğitim
    radikal-perşembe günleri pegem gygk

habertürk ve radikali aldım ama henüz çözmedim çözdükten sonra da yazarım
    kpssciler burda duyduğumuz denemeleri tarihleri fln verirsek güzel olur gibi
    gazeteler 50 kuruş civarı zaten 5 tlye 10 denemeniz olur fena mı
    İöLp MeZuNu...

2. banner
    Silver Member Şeniii's Avatar
    bi düzeltme yapıam onlicim habertürk pazarları veriyo bi hafta gkgy bi hafta egitim ihtiyacın çünkü ben hbrtürkten 6 kitap alyorum ihtiyacın kitaplarını 29 kupona çok iyi bi fırsat orda gazetede yazıyodu zaten egitimi pazar gnü aldık.
    radikal de bi hafta gkgy bi hafta egitim veriyor buarada kuponla verilen kitaplar da çok iyi 15 tly 60 70 tlilik kitapları mal edebiliyosun bilseydim senenin başında hiç almazdım okadar para verip
    şimdi habertürk egitim bilimleri seti veriyor yine 29 kupona 9 kupona tek kitaplık kampanyaları da var
    bu arada sbs ya da ygsye giricek akraba kardeş varsa çrş prş cuma günleri sanırım denemeler veriliyor habertürkte
    Bu dünya bir tecrübe meydanıdır. Akla kapı açılır, fakat ihtiyarı elinden alınmaz!

mai
    mai is offline
    Moderatör mai's Avatar
    Pazar günü takvim gazetesinin denemesini aldım ama sadece gkgy vardı,eğitim yoktu.Çözdüm sonuçtan pek hoşlanmadım kaydırma yaptım heralde
    Daha doğrusu deneme kitapçık halinde değildi,gazete sayfasıydı o yüzden dikkatimi veremedim

Pazartesi günü zaman gazetesinin verdiğini alacaktım hem onlarınki kitapçıktı:) ama eğitim yoktu bi de cevapları sonraki gün vereceklermiş dedim şimdi kim gelip alcak almadım ama merak ettim,ona da bakmak lazım,çeşitlilik olsun.Onliii eğitim demişsin ama bir hafta gygk bir hafta eğitim mi veriyor acaba zaman?Yoksa eğitim vardı ben mi göremedim.:)
    İolpMezunu.Com

ben zamanı almadım hiç nette baktığımda ikisi yazıyordu ama tam bilemiycem maicim öğreniriz onu da ilerleyen zamanlarda:)
    şenii ama ben bu cuma aldım habertürk ihtiyaç eğitimi nasıl oliiyy
    İöLp MeZuNu...

Silver Member monalisa's Avatar
    ben de habertürkün eğitim sınavını aldım. dediğiniz gibi gazete ve yazılar çok büyüktü, dikkatimi veremedim. habertürkten ihtiyacın soru bankaları için kupon kesiyorum. :) ya çocukken keserdim ben kupon şimdi çok garip geldi bana :)))
    Geçici bi heves değil benimkisi, HAKEDENE NEFES OLURUM!

valla monalisa o neydi yau ben bu yıl gözlük kullanıyorum ama hiç gereği kalmayacak o soruları çözerken beş metreden görürüm yani
    İöLp MeZuNu...

Silver Member monalisa's Avatar
    Quote Originally Posted by only View Post
    valla monalisa o neydi yau ben bu yıl gözlük kullanıyorum ama hiç gereği kalmayacak o soruları çözerken beş metreden görürüm yani

aynen ya. benim de gözlerim bozuk ama hiç gerek yok gözlüğe. herşeyin adabı var ama ya. dünya denge dünyası. herşeyin ne azı ne fazlası dimi? çok küçük olsa olmaz çok büyük olsa olmaz. ortasını bulucen arkıdeşim :)))
    Geçici bi heves değil benimkisi, HAKEDENE NEFES OLURUM!

Quote Originally Posted by monalisa View Post
    aynen ya. benim de gözlerim bozuk ama hiç gerek yok gözlüğe. herşeyin adabı var ama ya. dünya denge dünyası. herşeyin ne azı ne fazlası dimi? çok küçük olsa olmaz çok büyük olsa olmaz. ortasını bulucen arkıdeşim :)))
    hehe canı gönülden katılıyorum :))
    İöLp MeZuNu...

+ Reply to Thread