Results 1 to 13 of 13

Tc. Meb . Onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikanızı kpssden önce almayı unutmayın!!

This is a discussion Tc. Meb . Onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikanızı kpssden önce almayı unutmayın!!, TC: MEB,onaylı sertifika ,bilgisayar işletmenliği,bilgisayar kurslari,bilgisayar kursları, bilgisayar kursu, bilgisayar okulu, pendik bilgisayar kursu,pendik bilişim,pendik kurs,pendik kurslar, özel bilgisayar ,özel ...

Senior Member

Arrow Tc. Meb . Onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikanızı kpssden önce almayı unutmayın!!

TC: MEB,onaylı sertifika ,bilgisayar işletmenliği,bilgisayar kurslari,bilgisayar kursları, bilgisayar kursu, bilgisayar okulu, pendik bilgisayar kursu,pendik bilişim,pendik kurs,pendik kurslar, özel bilgisayar,özel ders,özel dersler, bilgisayar kursları, kursu, kurslari, İleri Excel 2007 Kursu, Access 2007 Kursu, İleri Ofis Eğitimleri, Hızlı Q Klavye Kursu, Bilgisayar İşletmenliği, Milli eğitim, meb. Onaylı,videolarıPendik,İstanbul,Gebze,Tuzla, Kaynarca,Kartal,Kurtköy,Maltepe,Kadıköy,Yalova, İstanbulda, Pendikte, Tuzlada , Gebzede, İzmitte, Yalovada, Kurtköyde, Kartalda, üsküdarda, Cevizlide, Maltepede, Kadıköyde, Sultanbeylide, , İleri Excel 2007 Kursu, Access 2007 Kursu,
    DETAYLI BİLGİ İÇİN www.bilkey.com.tr

BİLKEY MESLEKİ EĞİTİM KURUMLARI BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ KURSU- 450 TL

TC.MEB. ONAYLI SERTİFİKA

KPSS'YE GİRECEKLERİN DİKKATİNE!!

Bilgisayar kullanımını bilmeyenler yada daha çok geliştirmek isteyenler için hazırlanmış bir eğitim programıdır

Bilgi temelden verileceği için ön hazırlığa ihtiyaç yoktur

Temel düzeyde Office Eğitimi alan arkadaşlarımız eğitim sonrasında iş bulmaları kolaylaşacak yada çalıştıkları işyerlerinde daha kolay kıdem alabileceklerdir. Bu eğitim devamında ileri Excel eğitimine katılarak bilgilerini daha profesyonel düzeye getirebileceklerdir.

Eğitim İçeriği;

- 10 Parmak Q

- Bilgisayarı tanıma ve işlevler hakkında bilgi

- Windows Professional işletim sistemi tanıtılması

- Office 2007' ye giriş

- MS Word 2007

- MS Excel 2007

- MS Power Point 2007

- İnternet Kullanımı

- Diğer ofis araçlarının kullanımı

Adres : Batı Mah. 23 Nisan Cad. No:12 Kat:4-5 Pendik İSTANBUL

Tel : 0 216 354 79 79

Fax : 0 216 354 79 78
    Gsm : 0 506 543 82 12
    E-Posta : bilkey@hotmail.com
    Web : http://www.bilkey.com.tr

2. banner
    Senior Member magnificient's Avatar
    bu zorunluluk kalktı diye biliordum yalnıs mı biliorum

Silver Member *NostaLgia*'s Avatar
    bende öyle biliyorum yaa..
    Üzülme...
    Çünkü hüzün, düşmanı sevindirir,
    dostunu üzer, haset edenin diline düşürür.
    Üzülme...
    Çünkü hüzün, kaybolanı geri getirmez,
    öleni diriltmez, kaderi değiştirmez,
    hiçbir fayda getirmez..

Moderatör
    Blog Entries
    29
    Doğrudur, ihtiyaç yok, atanan arkadaşlar bu konuya vakıflar...
    Aldığımız ders yeterli krediyi sağlıyor...

Silver Member Münzevi's Avatar
    ANKARA(Adana-Tekirdağ-Edirne-Tokat-İzmir-İstanbul)Didim
    reklam yasak deilmi? hem mecburide olsa çok para450 bildiğim kadariyla da halk eğitimin sertifikasıda geçerli oluyo
    Sevgim gerçek olmasaydı ağlayabilir miydim?
    Aşkın bende olmasaydı nasıl gülebilirdim
    S.Kajmer

Silver Member M.DİLEK's Avatar
    Blog Entries
    3
    halk eğitimden aldım meb onaylı bilgissayar işletmenliği sertifikası..
    taa geçen yaz değil önceki yaz aldım 120 saatlikti
    26.02.2009 -- >> 20.05.2010

HüR GeNeRaL artık sevdiğim

Senior Member
    Arkadaşlar boşuna almayın. Meb kesinlikle sertifik fln sormuyo.Ben de sınawa girmeden önce bu tarz söylentiler çıktığı için kursa halk eğiti kursuna gidip sertifikayı almıştım. Ama bir işe yaramadı.

Silver Member lettuce's Avatar
    reklam olduğu belli zaten.
    Ben hayat kumarında kırık bir pul gibiyim.Kaderim kötü bir zar, seni nasıl yeneyim?

Silver Member Şeniii's Avatar
    ben de benim çalıştıgım yerin reklamını yapıcam kpss ingilizce muhasebe bilgisayar almanca kursları bla bla bla.........
    Bu dünya bir tecrübe meydanıdır. Akla kapı açılır, fakat ihtiyarı elinden alınmaz!

Senior Member

Exclamation

arkadaşlar yerleştirmelerde hepinizin malumudur ki bir yeri tercih edebilmek için bazı nitelikler isteniyor.. kpssye giren arkadaşlarım bilirler.. hatta kendisinde istenen nitelik olmamakla beraber kendi niteliklerine uygun olmayan bir kadroyu tercih eden kişi o kadroya yerleşemediği gibi bir sonraki atamalardada tercih hakkını kullanamamaktadır.. ösym bazı kadrolarda 6225 kodlu M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olma şartı aramaktadır.. bu sertifika halk eğitim merkezlerinden yada meb. onaylı sertifika veren kurslardanda alınabilir... meb. onaylı sertifika niteliği aranmıyor diyen arkadaşlarım konuyu yeniden incelerlerse bence kendi yararlarına olur...

şu konuda haklısınız.öğetmenlk içim degil de yıl içinde yapılan kadrolu ya da sözleşmeli memur atamaları için (lisans mezunları da dahil)evet sertifika isteniyor hatta nitelikler arasında da yazıyor çogu memurlukta
    ama arkadaşlarımın dedigi öğretmenlikte gerek yok
    Bu dünya bir tecrübe meydanıdır. Akla kapı açılır, fakat ihtiyarı elinden alınmaz!

Silver Member mercan's Avatar
    yani herhangi bir memurluğa başvuru yaparsak ünideki ders saati yeterli gelmiyor mu sertifika şart mı bu durumda
    Zirvede kartallar da bulunur,yılanlar da.Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmiştir.Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok nereden ve nasıl geldiğinizdir.

ünide aldıgın derse bakmıyolar mercan memurluklarda niteliklerin arasında yazıyosa sertifika şartı ona göre bAŞVURUYOSUN

+ Reply to Thread