TC: MEB,onaylı sertifika ,bilgisayar işletmenliği,bilgisayar kurslari,bilgisayar kursları, bilgisayar kursu, bilgisayar okulu, pendik bilgisayar kursu,pendik bilişim,pendik kurs,pendik kurslar, özel bilgisayar,özel ders,özel dersler, bilgisayar kursları, kursu, kurslari, İleri Excel 2007 Kursu, Access 2007 Kursu, İleri Ofis Eğitimleri, Hızlı Q Klavye Kursu, Bilgisayar İşletmenliği, Milli eğitim, meb. Onaylı,videolarıPendik,İstanbul,Gebze,Tuzla, Kaynarca,Kartal,Kurtköy,Maltepe,Kadıköy,Yalova, İstanbulda, Pendikte, Tuzlada , Gebzede, İzmitte, Yalovada, Kurtköyde, Kartalda, üsküdarda, Cevizlide, Maltepede, Kadıköyde, Sultanbeylide, , İleri Excel 2007 Kursu, Access 2007 Kursu,
DETAYLI BİLGİ İÇİN www.bilkey.com.tr
BİLKEY MESLEKİ EĞİTİM KURUMLARI BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ KURSU- 450 TL
TC.MEB. ONAYLI SERTİFİKA
KPSS'YE GİRECEKLERİN DİKKATİNE!!
Bilgisayar kullanımını bilmeyenler yada daha çok geliştirmek isteyenler için hazırlanmış bir eğitim programıdır
Bilgi temelden verileceği için ön hazırlığa ihtiyaç yoktur
Temel düzeyde Office Eğitimi alan arkadaşlarımız eğitim sonrasında iş bulmaları kolaylaşacak yada çalıştıkları işyerlerinde daha kolay kıdem alabileceklerdir. Bu eğitim devamında ileri Excel eğitimine katılarak bilgilerini daha profesyonel düzeye getirebileceklerdir.
Eğitim İçeriği;
- 10 Parmak Q
- Bilgisayarı tanıma ve işlevler hakkında bilgi
- Windows Professional işletim sistemi tanıtılması
- Office 2007' ye giriş
- MS Word 2007
- MS Excel 2007
- MS Power Point 2007
- İnternet Kullanımı
- Diğer ofis araçlarının kullanımı
Adres : Batı Mah. 23 Nisan Cad. No:12 Kat:4-5 Pendik İSTANBUL
Tel : 0 216 354 79 79