thank you
This is a discussion Kpss Vatandaşlık, Anayasa ve Tarih İle İlgili Sınav Kazandıracak Püf Noktaları, thank you...
thank you
MEVLA'nın her şeydeki sırrı SABIRdır.Acıya sabredersin adı METANET olur,Açlığa sabredersin adı ORUÇ olur,İnsanlara sabredersin adı HOŞGÖRÜ olur,Dileğe sabredersin adı DUA olur,Duygulara sabredersin adı GÖZYAŞI olur,Özleme sabredersin adı HASRET olur,Sevgiye sabredersin adı AŞK olur...
içinde cok faydalı bilgiler olduguna eminim ama indiremedim bi türlü yaa linkler calısmıyo olabilir mi ya da epey bi denemem mi lazım,tekrar tskler paylasım için
MEVLA'nın her şeydeki sırrı SABIRdır.Acıya sabredersin adı METANET olur,Açlığa sabredersin adı ORUÇ olur,İnsanlara sabredersin adı HOŞGÖRÜ olur,Dileğe sabredersin adı DUA olur,Duygulara sabredersin adı GÖZYAŞI olur,Özleme sabredersin adı HASRET olur,Sevgiye sabredersin adı AŞK olur...
nihayet başardım iki kat teşekkür ederim:)
çook teşekkrler
link calışıyor :)
Oysa bilmiyordu annem, aşk oydu..
çokkkk teşekkür ederim herşey gönlünce olsun
çok teşekkürler
çok çok teş
çok teşekkür ederiz çok saol
basligi görünce cok sevindim ama indiremiyorum, help me please...
linki yenilemek lazım indiren arkadaşlar yine yükleyecektir.
"
teşekkürler
teşekkkürler