This is a discussion 3 vize full dersler dershane notları, Originally Posted by yıldırım nazif her dersın baslıgına aynı konu eklenmıstır RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting yada RapidShare: ...
chapter 7 cevap anahtar arkadslar chapter 7 64 sorunun cevap anahtarı burdadır ok. 25.soru ıptal cozmeyın
chapter 8 50 sorunun cevap anahtarı ıse:ccdbddbabcbacebadaeaaeaeeebebaeadcecbbbdccadcd adaa
hata olursa pmden msj atınız
Beni izlemeye devam edin.Msn üzerinden canlı sesli ders verilir...
teşekkürler.Paylaşımların için...
teşekürler arkadaşım
allah razı olsun
oh my god they killed kenny
teşekkürler...
teşekkürler. ama testing sorularının cevapları yok
cevaplar burda var koydum bır tanesı lınk var dıgerı elımle yazdım bı zahmet yapılan yorumlarda gerıye gıt bak ok koydum
ben link göremiyorum burda nerden neyi indiricez yardım edin lütfen
17.cı yorumu))) orda hem lınk var hemde elle yazılmıs cevap
şu egemizin 115 soruluk testte tüm şıklar doğru ya anlamadım bi türlü.arkadaşlar bi aydınlatırsanız beni sevirim
cevap ahantarını ılla dogrudur dıye takılma kesın yazarken hata yapılmıstır bazılarında quız7/8 cevap anahtarı dogru ama derhane denemesını bılemem.cok takılma bazen sıklarda hatalı cevp olur yanı A der B olabılır oyle sorularda kıtaba bak check et
hocam bu denemeleri ve cevap anahtarlarını bi kontrol edermisiniz.bi sıkıntı var sanki.egemiz deneme sınavı .yani bu sayfadaki mi başka denememi hatırlamıyorum.denemeleri şöyle bi gözden gecirirmisiniz.