This is a discussion Unit 6 second language learning in the classroom, Originally Posted by *NostaLgia* ya bırak allasen.. özet çıkarıorum ya,, dejavu kraliçesi oldum aynı şeyleri yaz dur yaz dur.. mantık ...
bende özete bağımlıyım yaa
kitabı açınca otomatikman moralim bozuluyo ne çok şey var die..
özet olunca temiz iş az sayfa :)
Üzülme...
Çünkü hüzün, düşmanı sevindirir,
dostunu üzer, haset edenin diline düşürür.
Üzülme...
Çünkü hüzün, kaybolanı geri getirmez,
öleni diriltmez, kaderi değiştirmez,
hiçbir fayda getirmez..
Yaa yok ben illa kitabı baştan sona okuyacam,noktasına virgülüne kadar ne var ne yok görecem ondan sonra bakabiliyorum özetlere.
Kendimi ancak böyle iyi hissediyorum:)
İolpMezunu.Com
hmm bi arkadaşım var aynı senin gibi mai..
o yüzden biz grupça çalışıyorken o gelmiyor, hızlı geçiyosunuz dio
istiyo ki her kelimenin üzerinden geçelim :)
tarz meselesi.. ama sizinki baya vakit kaybettirmio mu
Üzülme...
Üzülme...
hiçbir fayda getirmez..
Valla zaman alıyor gibi bir durumu hiç düşünmedim ya da farketmedim diyeyim.Çünkü alışmışım öyle çalışmaya.Yani önemli olsun olmasın herşeyi görmem lazım kitapta,bir kez olsun geçmeliyim üstünden.Mesela bir cümleyi okurken farkediyorum önemli bir nokta değil ama okumaktan kendimi alamıyorum biliyorum ki sonradan özetlerde zaten karşıma çıkmayacak ama belki bağlantı kurmama yardımcı olacak başka önemli bir nokta için.
Bana da yazmak zaman kaybı gibi yani yazmaya harcadığım zamanda ben konuyu bir çok kez okurum diye düşünüyorum.Ama sen vazgeçme nostalji yazmaktan özetlerine ihtiyacımız var![]()
Last edited by mai; 20-03-2010 at 13:36.
İolpMezunu.Com
ya yok bu saatten sora benim için çok geç zaten
korkmayın arkanızdayım![]()
Üzülme...
Üzülme...
hiçbir fayda getirmez..
arkadaslar processing instruction da tam olarak ne anlatılıyor?
help lutfen..
sonunda bu üniteye bıtrdım ama aklımda bırsey kalmadı kı..
kımse edınım calısmıyor mu yoksa?
kendı soruma kendım cevap vereyım barı.
processing instruction:An approach to instruction in which learners are given information about the language feature to be learned and their practise activities involve the comprehension (not prdoduction)of sentences or texts that cannot be understood without a focus on the language itself.![]()
Güzelim sorun etme bir kereyle olacak bir iş değil bu ünite zaten:) Tekrar edince oturur.Konuları soruların içinde görmek lazım bide.
Çıkmış soruları alacan eline,çözecen sonra da kitapta tek tek yerlerini bulacan.Nerden sormuşlar,nasıl sormuşlar,hangi konuların üstünde durmuşlar en çok bunlara bakıp iyice sindirecen olayı.Gerisi Allah kerim:)
İolpMezunu.Com